Onderwijsadvies

Liefde voor studenten en passie voor het vak. Dat is de onderwijsvisie van Bureau Valkenburg in een notendop. Blije docenten zorgen voor blije studenten.

Bureau Valkenburg zet zich in voor prettige onderwijsorganisaties met een positieve energie. Een omgeving waarin het leren centraal staat. Een plek waarin iedereen zich thuis voelt en kan ontplooien. Inclusief en divers. Opleidingen met een actueel en studeerbaar curriculum. Financieel gezond en goed gefaciliteerd. Met managers die sturen waar nodig en ruimte geven waar mogelijk. Opleidingen waar studenten en docenten trots op zijn.

Bureau Valkenburg voelt zich thuis in het hoger onderwijs en het mbo, maar staat ook open voor andere onderwijsvormen.

Voor onderwijsinstellingen

Strategisch, tactisch, operationeel. Bureau Valkenburg is van alle markten thuis. Van curriculumvernieuwing en organisatieontwikkeling tot accreditatietrajecten en kwaliteitszorgsystemen. Of het nu gaat om een interne audit, begeleiding bij verandertrajecten, interim-management, docentprofessionalisering of adviezen om rendement en instroom te verhogen: Bureau Valkenburg denkt graag met u mee. De handen steken al uit de mouwen.

Voor (aankomende) studenten

Twijfel je over je studiekeuze? Heb je motivatieproblemen? Worstel je met dilemma’s of persoonlijke problemen die je studievoortgang in de weg staan? Neem dan gerust contact op. Bureau Valkenburg luistert naar je, biedt praktische hulp en geeft bruikbare tips. Zowel loopbaan- en studieadviezen als coachings- en mentortrajecten zijn mogelijk.